3.1.09

Swissbike, den idielle sykkel å ha ombord i båt
Dette er en sykkel som er like selvfølgelig som lettbåten om bord, men her får man en skikkelig skjærgårdsjeep. Med denne sykkelen om bord har du full mobilitet i hver havn. En båt/ferie løsning du har glede av til daglig. Dette er en sykkel som vil oppfylle ditt total behov.
Like anvendelig i hverdagen som ombord. Ta med på offentlig transport og inn i leiligheten.
Kort sagt, drømmesykkelen.

Montague Foldable Bikes er verdens ledende produsent av foldesykkel i full størrelse. Alle modeller slås lett sammen i løpet av 30 sekunder. Syklene er utviklet av Pentagon for US.Marines og derfor av svært høy kvalitet. Rammene er helsveiset i herdet fly aluminium og har livstids garanti. Syklene sendes ferdig montert og justert for bruk. De trenger derfor ikke å leveres gjennom forhandler. Syklene bruker standard deler, og kan derfor repareres og utstyres hos vanlige forhandlere av sykler. Spesifikasjoner som High-end sykler og alt dette i en sammenleggbar sykkel!

Markedsføres og selges som Swissbike

Disse syklene er ideelle til både transport og trening. De står ikke tilbake for noe når det gjelder ytelse, og i tillegg har de fordelen av å kunne pakkes bort, og transporteres på en enkel måte.

På lager i Norge finnes LX modellen med med to gir varianter. LX og X5
Pris henholdsvis: 8495,- og 7995,-

Ta kontakt.


Ingen kommentarer: