17.6.11

Alltid strøm med Efoy

Alltid strøm med Efoy

Med Efoy mobile brenselceller har du alltid strøm, uansett hvor du er. Brenselcellene drives av høyrenset metanol, som både er enkel i bruk og miljøvennlig. Strømforbruket i båten øker stadig.
Vi har med oss ting som kaffetraktere, hårfønere og ikke minst TV når vi drar på tur. Efoy er et godt alternativ for å sikre seg en jevn strømtilførsel. Spesielt de som bruker båten mye høst, vår og vinter vil ha stor nytte av løsningen. Efoy finnes i fire forskjellige størrelser. Efoy 600 og 900 vil sikre deg en basis strømforsyning, mens Efoy 1200 og 1600 er løsningen for de som bruker mye strøm og ofte ankrer uten fast strømtilførsel. Efoy leveres med egne ti liters metanolkanner, som har en egen lås som gjør tilkoblingen enkel. Hvor lenge en slik tiliters kanne varer avhenger av hvor mye strøm du forbruker, men regn med minst fem dager om vinteren og opp mot fem uker om sommeren ved normalt forbruk.

Efoy er enkel å bygge inn i en båt, og den blir levert med et standard monteringssett. Hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv vil selvfølgelig forhandleren gjøre det for deg. Efoy er helautomatisk, og vil selv sette i gang produksjon av strøm når spenningen i batteriet er under 12,3V, og så gå i ”dvale” når spenningen er tilbake. Den leveres med en digital fjernkontroll som monteres inne i kabinen. Det eneste du trenger i tillegg er en vekselretter som kobles på batteriet.

Ingen kommentarer: